Tuning Pro Technologie

Gegarandeerd meer vermogen!

De MaxControl wordt in het motorcompartiment geïnstalleerd en wordt aangesloten op een aantal van de hoofdmotorsensoren. De ECU verzendt de standaardsignalen naar de motor, waar de PowerControl alles in real time onderscheidt, interpreteert, verwerkt, optimaliseert en vervolgens weer naar de motor stuurt. Met de nieuwste tuning technologieën kan TuningPro deze signalen nauwkeurig afstemmen voor de beste prestaties binnen het hele bereik.

Software ontwikkeling op de testbankExacte metingen op de dynobank
Peugot Expert Blue HDTI Tuning4 X 4 Dyno Testbank
Car performance resultsUitstekende prestatieresultaten

› Multi-Kenveld Technologie

Tuning for elke sensor.

Dankzij de multi-kenveld tuning technologie worden er tot maximaal 5 verschillende kenvelden geoptimaliseerd.

› Compatibel met Diesel roetfilter

Een schone oplossing.

› Adaptive Sensor Systeem

Intelligente prestatieverhoging op bevel van de bestuurder.

Het adaptieve sensorsysteem controleert alle relevante motorgegevens en na het detecteren van de betreffende laadstand, zal meer vermogen leveren wanneer nodig. Als de chauffeur meer vermogen vraagt, bijvoorbeeld bij het inhalen, wordt het systeem automatisch ingeschakeld. Als het extra vermogen niet meer wordt gebruikt, zal het systeem geleidelijk het vermogen verminderen, alle vermogensveranderingen zijn naadloos en dynamisch.

Niet alleen zijn de beste prestatieopbrengsten gebaseerd op de belasting van de motor maar ook qua snelheid op de weg, dat is wat adaptieve tuning technologie biedt, meer vermogen met minder brandstofverbruik.

› Auto-Adjust-Functie

Automatische aanpassingen aan het rijgedrag.

Met deze innovatie, zijn onze MaxPro systemen in staat op de unieke kenmerken van uw auto te leren. De geheugenfunctie registreert tijdens een korte inrijperiode de individuele gegevens van de verschillende inspuitcycli. De verkregen gegevens vormen de basis voor de optimalisatie. Op deze manier word er rekening gehouden met fabriekstoleranties, om zo voor elk voertuig een optimaal resultaat te bereiken - zonder omslachtige handmatige aanpassingen.

› Engine Protect+

Extra veiligheid en bescherming van uw auto.

Onder Engine Protect worden een aantal nieuwe veiligheidsnormen toegepast. Door deze toepassing worden de signalen van het motormanagement (ECU) systeem continu gemonitord en worden hierdoor de aangesloten sensoren en de motorregeleenheid beschermd tegen overbelasting. Lucht en brandstof mengsel blijft in de fysiek efficiënte gebieden. De beschermingsfuncties van de motor worden op deze manier behouden en blijven de wettelijk voorgeschreven emissiewaarden onaangetast.

› Multi-Protocol-Technology

Een mijlpaal op het gebied van motor-tuning.

Deze nieuw ontwikkelde Multi protocol tuning technologie in de SNT MaxControl combineert zowel analoge als digitale ECU technologieën. VERZONDEN digitale signalen worden geregistreerd en geoptimaliseerd door de SNT MaxControl terwijl op hetzelfde moment belangrijke analoge signalen van de ECU worden vastgelegd. Onze SNT MaxControl is een echte mijlpaal in prestaties binnnen de Tuning industrie en een wereldprimeur.