Pro Injector Tuning

Een voordeel waar u op, en mee kunt rekenen!

De PDI en PDX MaxControl’s optimaliseren het motorvermogen via rechtstreekse aansluiting op het brandstofinjectiesysteem van de motor, waarbij de injectiecyclus van de motor in real-time wordt aangepast. Injector tuning is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in vrachtwagen-, tractor-, bakkie-/SUV segment en is geavanceerder dan onze normale sensortuning-systemen. Met MaxControl van Tuning Pro zijn brandstofbesparingen van 15% bij trucks en tractors niet ongewoon, maar afhankelijk van de kilometerstand, de leeftijd en de toepassing van het voertuig. Elke MaxControl is niet alleen individueel op maat toegesneden op de standaard prestaties van het voertuig maar ook op z’n werkomstandigheden. Elke tuningsoplossing is grondig getest op onze dyno’s onder verschillende belastings-, temperatuur- en hoogteomstandigheden, om te waarborgen dat deze werken zoals ze bedoeld zijn om te werken.


TuningPro's injector tuning met MaxControl PDI en PDX

› Optimalisatie van de motor's brandstofinjectcyclus ✓
› Meer koppel voor belastinging intensieve taken ✓
› Minder brandstof betekent een betere bottom line ✓
› Toegesneden op elk individueel voertuig en z'n werkprofiel ✓
› Sneller en gemakkelijker op kruissnelheid ✓
› Minder op- en terugschakelen betekent meer vermogensafgifte op de weg ✓


Hoe werkt MaxControl?

MaxControl wordt rechtstreeks aangesloten op de motorinjectors voor optimalisering van de prestatie. Dit wordt bereikt door de breedte van de hoofdinjectiepuls van de injectors te verruimen, terwijl zij brandstof in elke individuele cilinder injecteren. 

Door de snelheidswijziging van de compressieslag van elke individuele cilinder precies te meten, is de MaxControl in staat om real-time injectwijzigingen uit te voeren, wat resulteert in hogere koppel- en vermogenswaarden. 

In combinatie met een voertuigspecifiek tuningsbestand verbetert de MaxControl niet alleen de brandstofefficiëntie, maar helpt ook de CO2 emissies te reduceren, wat leid tot kortere laadintervallen en uiteindelijk meer kilometers per liter (miles per gallon).


 
Meer vermogen voor uw vrachtwagenMeer vermogen voor de Scania
Meer vermogen voor uw vrachtwagenBetere prestaties en verbruik
Meer vermogen voor uw vrachtwagenFine tuning op de dynamometer
 

Test het uit!

De MaxControl helpt u, zowel het brandstofverbruik als de CO2 emissies te reduceren, daardoor geld te besparen en uw investeringskosten terug te verdienen!


TuningPro’s MaxControl: De slimme keus voor een krachtigere motor

Zie zelf hoe TuningPro's injector tuningsystemen u voordeel kunnen opleveren en lees meer over wat wij u te bieden hebben.

  • Perfect op maat gesneden vermogensoptimatilsatie in combinatie met een lager brandstofverbruik
  • Maximale betrouwbaarheid en veiligheid met de nieuwste technologie van TuningPro
  • Gemakkelijk installeerbaar met gedetailleerde instructies

TuningPro injector tuning voor motoren van personenauto’s

Meer koppel voor voertuigen met moderne diesel-technologie

Dankzij hun vermogen, brandstofefficiëntie en lange levensduur zijn moderne dieselmotoren steeds populairder geworden. Een verhoogd rijplezier en vlijmscherpe responsiviteit kunnen aan deze eigenschappen worden toegevoegd, door gewoon een van onze tuningssystemen te installeren.

Tuning Pro Injektor-TuningFijntuning op de dynamometer
Tuning Pro Injektor-TuningBaanbrekende injector tuning
Tuning Pro Injektor-TuningOptimale vermogensverbetering

We zien significante toenames qua PK’s en koppel, allemaal dankzij de snelle vooruitgang van TuningPro op het gebied van injectortuning. Dat realiseren betekent wel dat de brandstof onder de juiste druk, en op het juiste moment in exacte hoeveelheden moet worden geïnjecteerd, wat allemaal dient te gebeuren via de solenoïde injector van elke cilinder…..dat is het moment waarop ons injector tuningssysteem echt z’n spierballen laat zien! Extra vermogen betekent overigens niet extra risico, de beschermfuncties van de ECE, de CO2 niveaus en de betrouwbaarheid worden geen moment aangetast.

Injector tuning met MaxControl van Tuning Pro
PRESTATIETUNING VOOR TURBO DIESELMOTOREN
  • Motor- en tuningsproducten, perfect in synchronie
  • Betrouwbaarheid en veiligheid met de nieuwste technologie van TuningPro
  • Componentencertificaten voor meer dan 3.300 voertuigen
  • Snelle en gemakkelijke installatie met gedetailleerde instructies
  • 14 dagen geld terug garantie vanaf de datum van ontvangst