DAF XF 105 / vanaf 10/2005 / FTM 105.410, 408PS/300KW, 12900 ccm

DAF XF 105 / vanaf 10/2005 / FTM 105.410, 408PS/300KW, 12900 ccm

DAF XF 105 / vanaf 10/2005 / FTM 105.510, 510PS/375KW, 12900 ccm

DAF XF 105 / vanaf 10/2005 / FTM 105.510, 510PS/375KW, 12900 ccm

DAF XF 105 / vanaf 10/2005 / FTM 105.460, 460PS/340KW, 12900 ccm

+96HP
Vermogen
+450NM
Koppel
-15%
Branstofbesparing
Kanttekening
Hulpregeleinheid op basis van de laatste innovatieve tuning technologieën
Nauwkeurige vermogens toename op basis van toeren (rpm) en motorbelasting
Verhoog uw lange afstand prestaties, bespaar brandstof en verminder uw CO2-uitstoot
Maximale veiligheid dankzij Engine Protect +
€ 1.399,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
A027.763
 
Optimale prestaties en resultaten

Perfect afgestemd op uw voertuig door gebruik te maken van de nieuwste software voor meer vermogen en koppel. Het resultaat is een indrukwekkende verbetering van de prestaties waar u van onder de indruk zult zijn.

 
Jarenlange ervaring, maximale kwaliteit!

U kunt rekenen op kwaliteit en ervaring voor de optimalisatie van prestaties van uw vrachtwagen, welke uitstekende betrouwbaarheid, goede duurzaamheid en veel rijplezier garandeert

 
Meer vermogen, minder verbruik

Met de MaxControl realiseert u tot 15 % besparing op het brandstofverbruik, afhankelijk van het voertuig, de kilometerstand en werk belasting. Na een korte terugverdientijd kunnen kosten worden bespaard.;meer...

Alle Eigenschappen en Informatie voor de MaxControl in Detail

 • Multi-Kenveld Technology.
  • Een echte innovatie is de Multi-Kenveld Technology. Hier worden 4 tot 8 kenvelden aan elkaar gekoppeld en opgeslagen in het geheugen van de chiptuning box, deze worden geactiveerd wanneer dat nodig is. Dit betekent optimaal vermogen en koppel, gecombineerd met een zeer laag brandstofverbruik.
 • Adaptive Sensor System. Intelligente prestatie verhoging op commando van de bestuurder.
  • Het Adaptieve sensor systeem herkent aan de hand van alle relevante motor-gegevens de actuele motor-belasting van de motor, en zorgt ervoor dat het extra vermogen beschikbaar is zodra het nodig is. Indien de bestuurder, bijvoorbeeld bij het inhalen veel vermogen verlangt, dan schakelt de tuning automatisch op. Als het extra vermogen niet meer nodig is, dan neemt de tuning geleidelijk af. Iedere communicatie richting het originele besturingsapparaat (ECU) verloopt perfect synchroon en dynamisch. En niet alleen op basis van de belastingtoestand, maar voor de beste vermogensuitbuiting ook draaimoment afhankelijk. Meer vermogen als dat nodig is en minder brandstofverbruik, indien mogelijk - dat is adaptief Tunen met Pro-technologie.
 • Auto Adjust functie. Automatische aanpassing aan het rijgedrag.
  • Met deze innovatie, zijn onze chip-pro systemen in staat om de unieke kenmerken van uw vrachtwagen te leren. De geheugenfunctie registreert tijdens een korte inrijperiode de individuele gegevens van de verschillende inspuit cycli. De verkregen gegevens vormen de basis voor de optimalisatie. Op deze manier word er rekening gehouden met fabriekstoleranties, om zo voor elk voertuig een optimaal resultaat te bereiken - zonder omslachtige handmatige aanpassingen.
 • Diesel roetfilter compatibel
  • Dankzij een veel fijnere verneveling van de ingespoten brandstof wordt de verbranding geoptimaliseerd en de brandstof veel efficiënter benut - zonder rook of roet. Onze additionele Regeleenheden zijn compatibel met alle roetfilters en werken vanzelfsprekend binnen de strenge Euro 6-norm.
 • Engine Protect +. Extra veiligheid en bescherming voor uw vrachtwagen.
  • Onder Engine Protect worden een aantal nieuwe veiligheidsnormen toegepast. Door deze toepassing worden de signalen van het motormanagement (ECU) systeem continu gemonitord en worden hierdoor de aangesloten sensoren en de motorregeleenheid beschermd tegen overbelasting. Lucht en brandstof mengsel blijft in de fysiek efficiënte gebieden. De beschermingsfuncties van de motor worden op deze manier behouden en blijven de wettelijk voorgeschreven emissiewaarden onaangetast.
Vermogen
StandaardGeoptimaliseerd Door De PowerControlVerschil
460 556 +96 pk
340 411 +71 kW
Koppel
StandaardGeoptimaliseerd Door De PowerControlVerschil
2300 2750 +450 Nm

Getest, goedgekeurd en gemeten op een MAHA dyno rollerbank, gebaseerd op gestandaardiseerde en onafhankelijke testprocedures.

Meer informatie
Systeem Controle hulpaggregaat met met Real-time injector tuning
Kenmerken 6-kanaals systeem voor maximaal 6 injectoren. Multi-Kenveld-technologie, dynamisch parallelle injectie technologie, adaptieve Sensor systeem, motor Protect + individualisering van tuning op verzoek klant mogelijk, voor toekomstige toepassingen uitgerust.
Veiligheid & Certificaties Hoogwaardige warmte-proof met glasvezel versterkte behuizing, composiet samengestelde afdichting tegen vocht en plons water volgens IP67 , Power & Current Limitation ter beschermen van overige voertuigcomponenten. Ontwikkeld en vervaardigd volgens beheersysteem voor nationale en internationale wegen en verkeersregels, gecertificeerd door TüV Oostenrijk. Afgestemd op basis van gestandaardiseerde test en meetmethoden ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland.
Hard- en Software MaxControl PDI-systeem digitale signaal-Controller / MCU Hoge-precisie microcontroller met 16 MIPS (miljoen instructies per seconde) speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de voertuigindustrie, -40 °C tot +125 °C /-40 °F tot 257 °F, geïntegreerde Active Power Management, optionele voeding, kabelboom met originele veiligheid stekkers, Software: originele MaxControl voertuig-specifieke tuning-profiel software ontwikkeld en verfijnd in Duitsland.
Verpakkingsinhoud MaxControl PDI module motor-specifieke kabelboom, installatiehandleiding met motor-specifieke foto's By-pass veiligheid plug (blinde stekker), installatie en verwijdering services op gewenste locatie in Nederland op verzoek, eenmalige herprogrammering voor nieuw voertuig, Dynometer prestatiemeting op verzoek mogenlijk, aangepast tuning profiel op verzoek mogenlijk. Afmetingen en gewicht 16 x 13 x 5 cm / 6 x 6 x 2-inch 1.3 kg/2,9 pond module gewicht.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DAF XF 105 / vanaf 10/2005 / FTM 105.460, 460PS/340KW, 12900 ccm