Chiptuning CMD (Cummins MerCruiser Diesel) Marine QSD QSD 2.0 170

CMD (Cummins MerCruiser Diesel) Marine QSD QSD 2.0 170

Chiptuning CMD (Cummins MerCruiser Diesel) Marine QSD QSD 2.8 210

CMD (Cummins MerCruiser Diesel) Marine QSD QSD 2.8 210

CMD (Cummins MerCruiser Diesel) Marine QSD QSD 2.8 170

+45HP
Vermogen
+70NM
Koppel
-15%
Branstofbesparing
Kanttekening
Extra power control unit op basis van de laatste innovatieve tuning technologieën
Key-pad met 3 prestatieprogramma's voor aangepaste vaardynamiek
Middels gecertificeerde meetmethoden aangetoonde vermogenswinst!
Maximale veiligheid dankzij Engine Protect +
€ 719,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
A025.868
 
Optimale prestaties en resultaten

Perfect afgestemd op uw vaartuig door gebruik te maken van de nieuwste software voor meer vermogen en koppel. Het resultaat is een indrukwekkende verbetering van de prestaties waar u van onder de indruk zult zijn..

 
Jarenlange ervaring, maximale kwaliteit!

U kunt rekenen op kwaliteit en ervaring voor de optimalisatie van prestaties van uw boot welke uitstekende betrouwbaarheid, goede duurzaamheid en veel rijplezier garandeert

 
Meer vermogen, minder verbruik

MaxControl realiseert tot 15 % besparing van het brandstofverbruik, afhankelijk van het vaartuig, de kilometerstand en werk belasting. Na een korte terugverdientijd kunnen kosten worden bespaard. meer...

Alle Eigenschappen en Informatie voor de MaxControl in Detail

 • Multi-Kenveld Technology.
  • Dankzij de speciaal ontwikkelde Multi-Kenveld Technologie worden er tot 5 kenvelden in echttijd geoptimaliseerd, of het nu gaat om Common-rail druk, Boost druk. Turbo druk , de luchtdruk in het inlaatspruitstuk, of de hoeveelheid lucht. De MaxControl, regelt de technologisch veeleisende moderne motoren van de jongste generaties in een multidimensionale Multi-Kenveld omgeving met alle relevante parameters perfect af. En dat allemaal gerelateerd aan de 3, door de bestuurder te selecteren beschikbare programma’s: Sport, Dynamisch of Efficiency* .
 • Adaptive Sensor System. Intelligente prestatie verhoging op commando van de bestuurder.
  • Het Adaptieve sensor systeem herkent aan de hand van alle relevante motor-gegevens de actuele motor-belasting van de motor, en zorgt ervoor dat het extra vermogen beschikbaar is zodra het nodig is. Indien de bestuurder, bijvoorbeeld bij het inhalen veel vermogen verlangt, dan schakelt de tuning automatisch op. Als het extra vermogen niet meer nodig is, dan neemt de tuning geleidelijk af. Iedere communicatie richting het originele besturingsapparaat (ECU) verloopt perfect synchroon en dynamisch. En niet alleen op basis van de belastingtoestand, maar voor de beste vermogensuitbuiting ook draaimoment afhankelijk. Meer vermogen als dat nodig is en minder brandstofverbruik, indien mogelijk - dat is adaptief Tunen met Pro-technologie.
 • Auto Adjust functie. Automatische aanpassing aan het rijgedrag.
  • Met deze innovatie, zijn onze chip-pro systemen in staat om de unieke kenmerken van uw boot te leren. De geheugenfunctie registreert tijdens een korte inrijperiode, de individuele gegevens van de verschillende inspuit cycli. De verkregen gegevens vormen de basis voor optimalisatie. Op deze manier worden fabrieks toleranties vereffend en voor elk vaartuig een optimaal resultaat te bereiken - zonder omslachtige handmatige aanpassingen.
 • Engine Protect +. Extra veiligheid en bescherming voor uw boot.
  • Onder Engine Protect worden een aantal nieuwe veiligheidsnormen toegepast. Door deze toepassing worden de signalen van het motormanagement (ECU) systeem continu gemonitord en worden hierdoor de aangesloten sensoren en de motorregeleenheid beschermd tegen overbelasting. Lucht en brandstof mengsel blijft in de fysiek efficiënte gebieden. De beschermingsfuncties van de motor worden op deze manier behouden en blijven de wettelijk voorgeschreven emissiewaarden onaangetast.
Vermogen
StandaardGeoptimaliseerd Door De PowerControlVerschil
170 pk 215 pk +45 pk
125 kW 158 kW +33 kW
Koppel
StandaardGeoptimaliseerd Door De PowerControlVerschil
450 Nm 520 Nm + 70 Nm

Getest, goedgekeurd en gemeten op een MAHA dyno rollerbank, gebaseerd op gestandaardiseerde en onafhankelijke testprocedures.

Meer informatie
Systeem Controle hulpaggregaat met real-time sensor tuning.
Kenmerken 3-kanaals systeem functies Multi-Kennveld-Technologie Adaptieve sensorsysteem motor Protect + individualisering van tuning mogelijk op verzoek klant uitgerust voor mogelijk toekomstige toepassingen
Veiligheid & Certificaties Veiligheid functies: hoge sterkte en warmte-proof, glasvezel versterkte behuizing met samengestelde afdichting tegen vocht en spat water, volgens IP67 Power & huidige beperking te beschermen aangesloten motoronderdelen certificering ontwikkeld en vervaardigd volgens beheersysteem voor nationale en internationale weg verkeersregels, gecertificeerd door TüV Oostenrijk afgestemd op basis van gestandaardiseerde test en meetmethoden ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland.
Hard- en Software MaxControl CRD-systeem digitale signaal-Controller / MCU Hoge-precisie microcontroller met 16 MIPS (miljoen instructies per seconde) speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de voertuigindustrie, -40 °C tot +125 °C /-40 °F tot 257 °F, geïntegreerde Active Power Management, optionele voeding, kabelboom met originele veiligheid stekkers, Software: originele MaxControl voertuig-specifieke tuning-profiel software ontwikkeld en verfijnd in Duitsland.
Verpakkingsinhoud MaxControl CRD-module motor-specifieke kabelboom, installatiehandleiding met motor-specifieke foto's By-pass veiligheid plug (blinde stekker), installatie en verwijdering services op gewenste locatie in Nederland op verzoek, eenmalige herprogrammering voor nieuw voertuig, Dynometer prestatiemeting op verzoek mogenlijk, aangepast tuning profiel op verzoek mogenlijk. Afmetingen en gewicht 16 x 13 x 5 cm / 6 x 6 x 2-inch 1.3 kg/2,9 pond module gewicht.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:CMD (Cummins MerCruiser Diesel) Marine QSD QSD 2.8 170