AUDI A6 Avant (4G5, C7, 4GD) 2011 tot... / 3.0 TDI quattro, 245PS/180kW, 2967ccm

AUDI A6 Avant (4G5, C7, 4GD) 2011 tot... / 3.0 TDI quattro, 245PS/180kW, 2967ccm

AUDI A6 Avant (4G5, C7, 4GD) 2011 tot... / 3.0 TDI quattro, 313PS/230kW, 2967ccm

AUDI A6 Avant (4G5, C7, 4GD) 2011 tot... / 3.0 TDI quattro, 313PS/230kW, 2967ccm

AUDI A6 Avant (4G5, C7, 4GD) 2011 tot... / 3.0 TDI quattro, 272PS/200kW, 2967ccm

+32HP
Vermogen
+67NM
Koppel
-15%
Branstofbesparing
Kanttekening
Extra power control unit op basis van de laatste innovatieve tuning technologieën
Key-pad met 3 prestatieprogramma's voor aangepaste rijdynamiek
Middels gecertificeerde meetmethoden aangetoonde vermogenswinst!
Maximale veiligheid dankzij Engine Protect +
€ 749,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
A014.972
 
Optimale prestaties en resultaten

Perfect afgestemd op uw voertuig door gebruik te maken van de nieuwste software voor meer vermogen en koppel. Het resultaat is een indrukwekkende verbetering van de prestaties waar u van onder de indruk zult zijn..

 
Jarenlange ervaring, maximale kwaliteit!

U kunt rekenen op kwaliteit en ervaring voor de optimalisatie van prestaties van uw auto welke uitstekende betrouwbaarheid, goede duurzaamheid en veel rijplezier garandeert

 
Meer vermogen, minder verbruik

PowerControl realiseert tot 15 % besparing van het brandstofverbruik, afhankelijk van het voertuig, de kilometerstand en werk belasting. Na een korte terugverdientijd kunnen kosten worden bespaard. meer...

Alle Eigenschappen en Informatie voor de PowerControl in Detail

  • Multi-Kenveld Technology.
   • Dankzij de speciaal ontwikkelde Multi-Kenveld –Technologie worden er tot 5 kenvelden in echttijd geoptimaliseerd, of het nu gaat om Common-rail druk, Boost druk. Turbo druk , de luchtdruk in het inlaatspruitstuk, of de hoeveelheid lucht. De powercontrol, regelt de technologisch veeleisende moderne motoren van de jongste generaties in een multidimensionale Multi-Kenveld omgeving met alle relevante parameters perfect af. En dat allemaal gerelateerd aan de 3, door de bestuurder te selecteren beschikbare programma’s: Sport, Dynamisch of Efficiency* .
  • Adaptive Sensor System. Intelligente prestatie verhoging op commando van de bestuurder.
   • Het Adaptieve sensor systeem herkent aan de hand van alle relevante motor-gegevens de actuele motor-belasting van de motor, en zorgt ervoor dat het extra vermogen beschikbaar is zodra het nodig is. Indien de bestuurder, bijvoorbeeld bij het inhalen veel vermogen verlangt, dan schakelt de tuning automatisch op. Als het extra vermogen niet meer nodig is, dan neemt de tuning geleidelijk af. Iedere communicatie richting het originele besturingsapparaat (ECU) verloopt perfect synchroon en dynamisch. En niet alleen op basis van de belastingtoestand, maar voor de beste vermogensuitbuiting ook draaimoment afhankelijk. Meer vermogen als dat nodig is en minder brandstofverbruik, indien mogelijk - dat is adaptief Tunen met Pro-technologie.
  • Auto Adjust functie. Automatische aanpassing aan het rijgedrag.
   • Met deze innovatie, zijn onze chip-pro systemen in staat om de unieke kenmerken van uw auto te leren. De geheugenfunctie registreert tijdens een korte inrijperiode, de individuele gegevens van de verschillende inspuit cycli. De verkregen gegevens vormen de basis voor optimalisatie. Op deze manier worden fabrieks toleranties vereffend en voor elk voertuig een optimaal resultaat te bereiken - zonder omslachtige handmatige aanpassingen.
  • Engine Protect +. Extra veiligheid en bescherming voor uw auto.
   • Onder Engine Protect worden een aantal nieuwe veiligheidsnormen toegepast. Door deze toepassing worden de signalen van het motormanagement (ECU) systeem continu gemonitord en worden hierdoor de aangesloten sensoren en de motorregeleenheid beschermd tegen overbelasting. Lucht en brandstof mengsel blijft in de fysiek efficiënte gebieden. De beschermingsfuncties van de motor worden op deze manier behouden en blijven de wettelijk voorgeschreven emissiewaarden onaangetast.
Vermogen
StandaardGeoptimaliseerd Door De PowerControlVerschil
272 pk 304 pk +32 pk
200 kW 224 kW +24 kW
Koppel
StandaardGeoptimaliseerd Door De PowerControlVerschil
580 Nm 647 Nm + 67 Nm

Getest, goedgekeurd en gemeten op een MAHA dyno rollerbank, gebaseerd op gestandaardiseerde en onafhankelijke testprocedures.

Meer informatie
Systeem Systeem: controle hulpaggregaat met met Real-time sensor tuning
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AUDI A6 Avant (4G5, C7, 4GD) 2011 tot... / 3.0 TDI quattro, 272PS/200kW, 2967ccm